ep youtube logo 20170602165902
CC/FLICKR/REGO KOROLS

YouTube Premium ha desembarcat a Espanya amb sèries, cinema i música sota el braç per 11,99 euros al mes. La popular plataforma de vídeos en reproducció en continu, propietat de Google, busca així una fórmula de blindar i impulsar la monetització dels seus continguts per fer-se més atractiva als ulls dels creadors de continguts.

La subscripció de YouTube Premium inclou tres mesos de prova gratuïta, a més d'un pla familiar que permet el seu ús per fins a sis persones que resideixin a la mateixa llar per 17,99 euros al mes.

La popular plataforma de vídeo en reproducció en continu (streaming) busca competir en tots els fronts

YouTube Premium arriba al mercat espanyol (anteriorment conegut com YouTube Xarxa) com a alternativa a totes les grans plataformes de reproducció en continu.

Gràcies a YouTube Originals, ofereix sèries i pel·lícules per intentar competir amb altres plataformes més consolidades com Netflix, HBO i Amazon Video.

A més, a través de YouTube Music pretén plantar cara a Spotify al terreny musical oferint reproduir qualsevol vídeo sense anuncis, a més de descarregar qualsevol contingut per poder accedir-hi sense connexió a Internet.

El catàleg de YouTube Music el conformen els continguts musicals de YouTube oficials i aquells continguts addicionals que han aportat els artistes o les companyies discogràfiques. Es tracta de contingut llicenciat, com ha explicat la companyia.

YouTube Music Premium és un servei per subscripció, amb un preu de 9,99 euros al mes. Aquest servei està integrat en YouTube Premium, que per 11,99 euros al mes, permet accedir a tot el contingut de YouTube, en mode sense línia i sense anuncis, i també està disponible a Espanya.

Noticias relacionadas

contador