• Les accions baixen un 1,7% a Wall Street
  • El banc va advertir que els resultats són preliminars
wells fargo

Wells Fargo ha presentat els seus resultats del primer trimestre de 2018. L'entitat ha informat que ha guanyat un 5,35% més fins als 5.936 milions de dòlars. D'altra banda, els ingressos del banc han caigut un 1,7% durant el trimestre fins als 21.900 milions de dòlars. La reforma fiscal és la principal causa de la millora en els beneficis de l'entitat.

  • 60,94$
  • -0,26%

Les accions de Wells Fargo cauen un 3% a Wall Street. El benefici per acció és d’1,12 dòlars, mentre que el consens d'analistes de Reuters preveien un benefici d’1,06 dòlars per acció.

Encara que els ingressos són un 1,7% menors que els registrats durant el primer trimestre de 2017, la xifra de 21.900 milions de dòlars ha estat millor que l'esperat pels analistes que apuntaven a uns ingressos de 21.730 milions de dòlars.

El banc ha advertit que els resultats són preliminars i estan subjectes a canvis depenent del resultat de les negociacions de resolució de la multa de 1.000 milions de dòlars amb els reguladors sobre les vendes de certes assegurances d'automòbils i productes hipotecaris.

"Confio que el nostre excel·lent equip continuarà transformant Wells Fargo en una companyia millor i més sòlida, però, reconeixem que requerirà temps deixar de banda tots els nostres desafiaments", ha dit el gerent general Tim Sloan en un comunicat.

El banc ha dit que està progressant per aconseguir estalvis de despeses planificades que apunten a retallar els costos en 4.000 milions de dòlars a finals de l'any que ve.

Wells Fargo encara està bregant amb l'escrutini regulador i possibles acords legals. Al febrer, la Reserva Federal el va castigar amb sancions per no tenir els controls de risc adequats que podrien haver detectat problemes en les seves pràctiques de vendes. Encara està parlant amb l'oficia de Protecció de Finances del Consumidor sobre la resolució de les pràctiques de venda d'assegurances d'automòbils i bloqueig de tipus hipotecàries.

Noticias relacionadas

contador