• El director de client i relacions institucionals de Mango, Guillermo Corominas, ha ressaltat que "el futur del sector minorista és una combinació dels serveis online i offline"
ep probador inteligentemango desarrolladoa vodafone
VODAFONE

L'operador de telecomunicacions Vodafone està treballant amb la marca de moda Mango en un nou projecte per continuar amb el desplegament d’emprovadors digitals en algunes de les botigues més representatives que la companyia té al voltant del món, segons informen en un comunicat.

  • 0,70£
  • 0,00%

Les companyies expliquen que aquests nous emprovadors han estat dissenyats a partir d'un mirall digital basat en la tecnologia d'Internet de les Coses (IoT) per Mango i desenvolupat per Vodafone en col·laboració amb Jogotech.

Aquest nou mirall digital permet al comprador escanejar les etiquetes de les peces al mateix provador i contactar amb el personal de la botiga directament des del mirall per sol·licitar diferents talles o colors. El mirall també suggerirà peces addicionals per complementar l'elecció original i completar el look del client.

L'objectiu de Mango és estendre els emprovadors digitals als seus principals botigues, des de Barcelona a Nova York, cosa que ajudarà a "combinar les experiències de compra en línia i al món físic als clients de Mango".

Mango apostarà per "convertir els espais en llocs innovadors on el client compra i es relaciona amb la marca d'una forma diferent"

Mango ha triat Vodafone com a soci per iniciar el procés transformació digital de les seves botigues, durant les quals apostarà per "convertir els espais en llocs innovadors on el client compra i es relaciona amb la marca d'una manera diferent".

El director d'Internet de les Coses de Vodafone, Stefano Gastaut, ha assegurat que aquest projecte ajudarà a "donar més poder al comprador" i acostarà Mango als seus clients permetent-los oferir "més opcions, alternatives i experiències que en un provador convencional".

Per la seva banda, el director de client i relacions institucionals de Mango, Guillermo Corominas, ha ressaltat que "aquest és un projecte realment emocionant per a Mango." Veiem el futur del sector minorista com una combinació dels serveis online i offline. Aquests nous emprovadors són un pas més en la transformació digital de les nostres botigues per crear una experiència completament nova per als nostres clients", ha incidit.

Noticias relacionadas

contador