• La companyia planeja un desplegament "a gran escala" el 2018
ep uber app
UBER

Uber i el fabricant indi de vehicles Mahindra s'han associat per desplegar centenars de vehicles elèctrics a Delhi i Hyderabad (Índia) a partir del març de l'any que ve, en un context en què el país asiàtic està pressionant les empreses automobilístiques perquè tots els automòbils de nova producció siguin electrificats per 2030.

El responsable de Negoci de Mahindra per l'Índia i mercats emergents, Madhu Kanna, ha assegurat que les companyies considerarien expandir el "projecte pilot" a altres ciutats en cas de tenir una bona acollida.

D'aquesta manera, Uber "lluitarà" contra el servei de transport privat local Ona, recolzat per SoftBank Group i que a principis d'aquest any va començar a operar una flota de vehicles elèctrics a Nagpur. La companyia planeja un desplegament "a gran escala" el 2018.

El director general de Mahindra, Pawan Goenka, ha assenyalat que la col·laboració del fabricant indi amb Uber és un "pas important" per accelerar l'adopció de vehicles elèctrics al país indi i complir així amb els objectius fixats pel govern del país.

Com a part de l'acord, Uber subvencionarà inicialment i el cost dels automòbils per als seus conductors, mentre que Mahindra també proporcionarà serveis financers, d'assegurances i postvenda.

El fabricant de vehicles indi invertirà durant els propers dos/tres anys 6.000 milions de rupies (uns 78 milions d'euros al canvi actual) en la fabricació de vehicles elèctrics.

Noticias relacionadas

contador