• Banc Santander és sole lead-arranger del programa i actua també com a entitat col·locadora junts amb Banc Sabadell i Norbolsa
Tubos Reunidos

El Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF) ha admès a cotització un nou programa de pagarés de Tubos Reunidos per un saldo viu màxim de 40 milions d'euros, ha informat aquest mercat.

  • 0,66€
  • 1,06%

Com és habitual en aquest tipus d'instruments financers i amb càrrec al programa, la companyia podrà llançar durant un any emissions individuals de pagarés amb nominals unitaris de 100.000 euros i terminis màxims de fins a 24 mesos. Amb Tubos Reunidos, el nombre d'empreses que han utilitzat aquesta fórmula d'emissió a curt termini arriba a la xifra de vint-i-set des de la creació d'aquest mercat el 2013.

Banc Santander és sole lead-arranger del programa i actua també com a entitat col·locadora junts amb el Banc Sabadell i Norbolsa. Així mateix, el Santander ha estat designat agent de pagaments del programa.

Deloitte Advisory és l'assessor registrat de Tubos Reunidos i el despatx Cuatrecasas, Gonçalves Pereira ha assessorat legalment la companyia en el procés de registre del programa al MARF.

Tubos Reunidos és una companyia especialitzada en la fabricació de productes tubulars d'acer sense soldadura que distribueix la seva producció entre clients de més de 100 països. La producció de Tubos Reunidos i els seus 12 companyies subsidiàries és demanada per la indústria energètica (tant del sector de petroli i gas com de generació d'energia elèctrica) i la indústria petroquímica, així com per a maquinària i aplicacions industrials especials.

En la seva cartera de clients figuren les principals companyies petrolíferes del món, enginyeries i fabricants de béns d'equip.

Noticias relacionadas

contador