• Els analistes consideren que "el contracte amb l'Iran canvia totalment la dimensió de la cartera de comandes de Tubacex"

Les accions de Tubacex, dedicada a la fabricació de productes tubulars, acumulen una pujada del 20% des del passat dimecres. La companyia va anunciar que l'empresa havia ofert una millora en les seves previsions de negoci que inclou duplicar la facturació el 2020, fins als 1.000 milions. La seva cotització va tancar dimecres amb una alça del 12,2% i aquest dijous ha arrencat la sessió amb pujades del 7%, amb un preu de 3,81 euros per acció.

  • 3,28€
  • -0,46%

A més de les seves previsions, la companyia va fer públic un contracte de subministrament per valor de 556 milions d'euros amb l'Iran. L'empresa subministrarà a la Companyia Nacional de Petroli de l'Iran (NIOC, en les seves sigles en anglès) tubs per l'extracció i producció de gas. Dues notícies molt positives que es van anunciar durant la Junta d'Accionistes celebrada dimecres. Durant una trobada prèvia amb la premsa, el president de la companyia, Álvaro Videgain, i el conseller delegat, Jesús Esmoris, van informar sobre aquests dos fets.

Els analistes de Bankinter destaquen que "el contracte amb l'Iran canvia totalment la dimensió de la cartera de comandes de Tubacex, que creiem que era una de les seves dues principals debilitats, juntament amb l’alçament". Des de l'entitat amplien que "la percepció del risc que suposa el palanquejament desapareixeria a mesura que fos complint-se el Pla Estratègic 2020. Això canviaria realment la perspectiva de risc sobre el deute", apunten.

Noticias relacionadas

contador