• A Espanya, el llançament de l'acord s'espera per a finals d'aquest any
jose maria alvarez pallete telefonica ceo
TELEFONICA

Els usuaris de Telefònica vídeo i TV a Europa i Amèrica Llatina podran gaudir també de la plataforma Netflix. Així ho han acordat les dues companyies a través d'un acord global per integrar els seus serveis en aquestes dues regions.

  • 607,33$
  • -1,01%
  • 4,09€
  • 0,00%

"Aquest acord suposa un gran pas endavant en l'aposta de Telefónica per la innovació oberta i la col·laboració amb companyies líder de tot el món", ha declarat José María Álvarez-Pallete, president executiu de Telefónica, en un comunicat enviat per l'empresa. "Volem oferir als nostres clients l'oferta de continguts més completa possible, ja sigui producció original de Telefònica o de tercers. L'acord amb Netflix contribuirà a reforçar aquest objectiu en totes les nostres plataformes multicanal", ha afegit.

Per la seva banda, el cofundador i conseller delegat de Netflix, Reed Hastings, ha declarat que ara "milions de clients gaudiran d'aquest acord durant els pròxims anys" i podran accedir a les sèries i pel·lícules de Netflix des de les plataformes de Telefónica i "en un mateix lloc".

Segons han afegit les companyies al comunicat, cada país anunciarà els detalls comercials de l'acord a mesura que es vagin realitzant els llançaments a nivell local. Els primers llançaments a Amèrica Llatina s'anunciaran durant les pròximes setmanes. A Espanya, aquest llançament està previst per a finals de 2018.

L'acord ha estat anunciat per Álvarez-Pallete i Reed Hastings des dels seus comptes de Twitter amb un vídeo.

Noticias relacionadas

contador