• La companyia d'enginyeria espanyola realitzarà aquest projecte junts amb Daewoo Engineering and Construction (Corea del Sud)
  • L'import total del contracte ascendeix als 2.750 milions de dòlars i Técnicas en compta amb el 65%

Técnicas Reunidas, grup d'enginyeria i construcció d'infraestructures per al sector del petroli i del gas, ha anunciat aquest dilluns que ha signat amb Duqm Refinery and Petrochemical Industries Company (DRPIC) el contracte per a l'execució del projecte de les unitats de procés de la nova refineria de Duqm (Oman).

  • 9,06€
  • 1,29%

Com ja va anunciar la companyia al seu dia, Técnicas Reunidas ja va rebre la carta d'intenció de l'adjudicació del contracte a l'agost 2017. Malgrat això, les accions de la companyia pugen avui a prop d'un 3% i cotitzen per sobre dels 26 euros per acció. El contracte va ser adjudicat sota la modalitat clau en mà al consorci internacional format per Técnicas Reunidas i Daewoo Engineering and Construction (Corea del Sud) per un import aproximat de 2.750 milions de dòlars i tindrà una durada de 47 mesos.

Aquest projecte forma part dels plans del govern omanita pel desenvolupament de la Zona Econòmica Especial de Duqm, que inclou la construcció d'una refineria, per a la qual es preveu durant els pròxims 15 anys realitzar una inversió de fins a 15.000 milions de dòlars, que es destinaran al desenvolupament de les infraestructures dins el port i el seu voltant per construir una de les majors zones industrials d'aquest tipus al Pròxim Orient. La refineria serà la peça clau per al desenvolupament d'aquesta zona industrial.

Aquest projecte és el major dels 3 que componen la construcció de la nova refineria i inclou totes les unitats de procés. L'abast d'aquest contracte inclou l'enginyeria, aprovisionament, construcció i posada en marxa de les unitats de refinació.

El projecte es desenvoluparà en la seva majoria a les oficines de Técnicas Reunidas a Madrid, que, a més de ser el líder de l’aliança d’empreses, n’és el soci majoritari amb un 65%. Aquest projecte dona continuïtat a l'experiència de l'empresa a l'Orient Mitjà, on està duent a terme altres importants projectes de petroli i gas.

Noticias relacionadas

contador