• Els experts destaquen la caiguda en els ingressos de construcció d'OHL
ep ohl
OHL/ PABLO MORENO

Sniace i OHL ha caigut amb molta força al Continu aquest dijous (s'han deixat un 7,28% i un 17,26%, respectivament) després d'anunciar aquest dimecres uns resultats que no estan agradant al mercat. En el cas de la primera companyia, Sniace va perdre 3,75 milions durant el segon semestre de l'any. Pel que fa a OHL, l’empresa va perdre 12,1 milions l'any passat.

  • 0,34€
  • 2,63%
  • 0,05€
  • 0,00%

Aquestes caigudes es produeixen tot i que les dues empreses han reduït les seves pèrdues respecte als períodes previs. En el cas d’Sniace, va perdre 7.870.000 durant el segon semestre de 2016 amb la qual cosa ha retallat els números vermells en un 52%. Pel que fa a OHL, les seves pèrdues han caigut des dels 432.300.000 el 2016 fins als 12,1 milions d'euros.

"Els resultats de 2017 d'OHL són negatius per la caiguda d'ingressos en construcció, les pèrdues de l'àrea industrial i la feble general de caixa operativa", assenyalen els analistes de Bankinter al seu informe diari. "Esperem un impacte negatiu en la cotització a causa que el flux de notícies a l'àrea de construcció continua sent negatiu i la companyia no ha generat caixa el 2017 si s'exclou l'efecte de les desinversions", afegeixen aquests experts.

Els experts de Renta 4 també preveien una reacció negativa dels títols d'OHL en la valoració dels seus comptes que han realitzat abans de l'obertura del mercat. "Esperem una reacció negativa de la cotització, recollint les pèrdues operatives i la mala evolució del deute net amb recurs", assenyalen aquests experts. "La cartera té una bona evolució i apunta una millora de marges de la companyia dels propers exercicis. En aquest sentit ens mantenim cauts esperant de trimestre a trimestre que es vagin demostrant aquestes millores", afegeixen aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador