ep aerogeneradorsiemens gamesa 20170929105804
SIEMENS GAMESA

Siemens Gamesa Renewable Energy ha tancat 2017 amb la signatura de set noves comandes als Estats Units, per un total de 318 MW, dins el programa "Safe Harbor", cosa que permet a aquests clients beneficiar-se en un 80% dels crèdits fiscals a la producció (PTC).

  • 18,05€
  • 0,00%

Aquests set projectes, entre els quals s'inclouen tant noves instal·lacions eòliques com repotenciacions de parcs, entraran en operació abans del final de 2021. Les comandes inclouen diferents models i components de la cartera de productes de Siemens Gamesa.

"Aquestes comandes són una prova més de la confiança contínua del mercat nord-americà en Siemens Gamesa, com un soci tecnològic fiable en nous parcs i projectes de repotenciació", ha subratllat José Antonio Miranda, CEO de la divisió onshore per a Amèrica a Siemens Gamesa. "Estem en la posició perfecta per gestionar les diferents necessitats del mercat nord-americà gràcies al fet que comptem amb el portafolis de producte més ampli de la indústria", ha afegit.

Amb més de 150 parcs repartits en 32 estats del país, Siemens Gamesa ha instal·lat més de 17 GW als EUA, capaços de generar prou energia per a més de cinc milions de llars.

Les accions de la companyia pugen un 0,95% a l'IBEX-35 fins als 12,23 euros, i acumulen un avanç del 15,3% a l'any, després d'haver estat el 'fanalet vermell' el 2017.

Noticias relacionadas

contador