ep aerogeneradoressiemens gamesa
SIEMENS GAMESA

Siemens Gamesa Renewable Energy (-1%) subministrarà 70 aerogeneradors en tres projectes eòlics ubicats al sud-oest de Noruega per Luxcara, empresa gestora d'actius del sector de les energies renovables.

  • 18,05€
  • 0,00%

En concret, la màquina triada per a aquests projectes serà la turbina costera SWT-DD-130 OptimaFlex, de 4,2 megawatts (MW) de capacitat i diàmetre de rotor de 130 metres, que s'instal·larà a torres d'acer de 125 metres d'altura.

L'acord engloba, a més, un contracte de manteniment durant els propers 25 anys

L'acord engloba, a més, un contracte de manteniment dels tres parcs durant els propers 25 anys, cosa que garanteix el seu rendiment a llarg termini.

La instal·lació d'aquests tres projectes en Skinansfjellet (76 MW), Gravdal (63 MW) i Eikeland-Steinsland (155 MW), amb una capacitat total conjunta de 294 MW i ubicats a la regió de Stavanger, començarà a la primavera de 2019 i s'espera que finalitzi a la tardor d'aquest mateix any.

Siemens Gamesa s'encarregarà d'executar aquests projectes en col·laboració amb Luxcara i el promotor Norsk Vind Energi, posant l'accent en el contingut regional i en minimitzar l'impacte mediambiental durant la instal·lació i funcionament dels projectes.

Alexandra von Bernstorff, de Luxcara, ha afirmat que estan molt orgullosos de comptar amb Siemens Gamesa, "un soci amb tanta experiència als països nòrdics", per al seu projecte més gran fins a la data.

Per la seva banda, el conseller delegat de SGRE, Ricardo Chocarro, ha assenyalat que les seves turbines s'adapten "perfectament" a les exigents condicions de vent de Noruega. D'aquesta manera, Siemens Gamesa compta amb més de 500 MW instal·lats, amb més de 200 aerogeneradors, i altres 390 MW en procés d'instal·lació.

Noticias relacionadas

contador