• La companyia eòlica realitza aquest subministrament a través de la seva filial Adwen
cbgamesasiemens short

Siemens Gamesa Renewable Energy ha anunciat aquest dijous a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que té previst subministrar una turbina eòlica marina de 8 megawatts (MW) en un projecte offshore a la costa francesa denominat Saint Brieuc, amb una potència total de 500 MW, a través de la seva filial francesa Adwen.

Aquesta jornada la companyia està al capdavant de la pujades de l’IBEX 35, gràcies a un repunt de gairebé el 3%, i les seves accions se situen als 12,37 euros per acció. Al seu comunicat, Siemens Gamesa ha recordat que aquest projecte a Saint Brieuc va ser adjudicat a Areva abans que fos efectiva la unió amb Gamesa.

La companyia no ha anunciat el preu d'aquesta operació. D'altra banda, l'eòlica ha afegit al seu fet rellevant que "d'acord amb la informació publicada per Ailes Marines SAS, propietari d'aquest projecte, el canvi a la plataforma SG8 com a solució tècnica ha estat aprovat pel Ministeri de Transició Ecològica francès (Ministre de la Transition Écologique et Solidaire) després de la seva revisió per la Comissió de Regulació de l'Energia francesa (Commission de regulation de l'énergie)", apunta el comunicat.

Noticias relacionadas

contador