• La reestructuració implica la sortida del 3,1% de la plantilla conjunta de Popular i Santander Espanya
ep ana botin presidenta banco santander

Santander ha aconseguit cobrir la major part de les 1.100 sortides previstes en el seu Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) amb adscripcions voluntàries i només realitzarà 20 acomiadaments forçosos, segons han informat a Europa Press fonts pròximes a la negociació.

  • 4,55€
  • 1,07%

L'entitat posarà en marxa un ERO en el marc de la integració dels seus serveis centrals amb els de Popular després de l'adquisició del banc el passat mes de juny. Els treballadors de les dues entitats van tenir de termini fins al 31 de gener per presentar la seva sol·licitud d'adhesió voluntària a l'ERO.

L'ERO preveu la sortida de 1.100 empleats, el 3,1% de la plantilla de Santander Espanya i Popular

L'expedient col·lectiu, la negociació del qual va finalitzar el passat desembre, implica la sortida de 1.100 empleats, el 3,1% de la plantilla conjunta de Popular i la divisió espanyola de Santander, que puja a uns 35.000 treballadors.

La integració dels serveis centrals també inclou la recol·locació de 597 empleats en altres empreses del Grup Santander i l'acoblament d'altres 100 treballadors a la xarxa comercial de les dues entitats.

Així, sumant sortides i recol·locacions, la integració suposarà alleugerir en un 25%, aproximadament, la plantilla dels serveis centrals de Popular i Santander Espanya, que es començarà a traslladar-se al nou edifici de Popular, ubicat al carrer Juan Ignacio Luca de Tena de Madrid, a partir de març.

Noticias relacionadas

contador