• Es tracta de la primera operació internacional de Saeta Yield
ep presidentesaeta yield
José Luis Martínez Dalmau, president de Saeta YieldSAETA YIELD

José Luis Martínez Dalmau, president i CEO de Saeta Yield, va signar aquest dijous l'adquisició del 100% de Carapé I i II, dos parcs eòlics en operació a Uruguai, per un desemborsament total d'aproximadament 65 milions de dòlars. Es tracta de la primera operació internacional de Saeta Yield, que diversifica la seva cartera i representa un augment del 12% en la capacitat total instal·lada de la companyia fins a 884 MW.

  • 12,18€
  • 0,00%

L'adquisició de Carapé I i II s'ha subscrit amb Corporación América i Grupo San José i serà finançada amb fons disponibles per part de Saeta Yield. La consolidació comptable i efectiva dels actius es produirà a partir del dia 25 de maig de 2017.

Els parcs eòlics estan situats al Departament de Maldonado, Uruguai i consten d'un total de 31 aerogeneradors Vestas V112 de 3,075 MW i tenen una capacitat total de 95 MW i un factor de càrrega del 44%.

Segons ha explicat la companyia en una nota, aquest desembarcament a Uruguai és un primer pas en l'estratègia de creixement de Saeta Yield en aquest país on compta amb altres dos actius que podria adquirir en el futur dins de l'acord RoFO que té subscrit amb ACS i Bow Power.

Noticias relacionadas

contador