polideportivo el callao sacyr peru
Sacyr.

Sacyr, en consorci amb Saceem, construirà un nou poliesportiu a la Vila Regional del Callao i serà l'encarregat de remodelar l'estadi de la Universidad Nacional Mayor de San Marcosi el Coliseo Miguel Grau per als Jocs Panamericans de 2019 a Lima (Perú).

  • 3,38€
  • 1,32%

Segons ha explicat el grup en un comunicat, l'adjudicació total dels projectes és de 43,7 milions d'euros i tots aniran destinats als XVIII Jocs Panamericans, que congregaran uns 6.700 esportistes que participaran en 62 disciplines esportives.

En concret, el projecte inclou el disseny i construcció d'un nou poliesportiu a la Vila Regional del Callao, que comptarà amb àrees per a competició i escalfament i tindrà una capacitat de 6.100 espectadors. Aquest poliesportiu, de 17.600 metres quadrats, acollirà les competicions de voleibol i taekwondo dels Jocs.

A més, el contracte també inclou el disseny, remodelació i ampliació del Coliseo Miguel Grau, amb capacitat per a 2.400 espectadors, que serà la seu de les competicions de lluita. També realitzarà el disseny, remodelació i ampliació de l'estadi de futbol de la Universidad Nacional Mayor de San Marcos (UNMSM), amb capacitat per a 33.000 espectadors.

Finalment, Sacyr assenyala que el consorci junts amb Saceem també està realitzant el complex poliesportiu Andrés Avelino Càceres, que acollirà les competències de beisbol, rugbi, hoquei, softbol, ​​waterpolo, pilota basca i pilota frontó.

Noticias relacionadas

contador