• S'ha conformat mitjançant el canvi de denominació social d'una societat del grup ja existent denominada Prinur
ep sacyr junta generalaccionitas
SACYR

Sacyr ha reordenat i simplificat la seva estructura societària. En concret, ha concentrat la seva activitat de construcció a Espanya en una única societat, Sacyr Infraestructuras. Aquesta englobarà a partir d'ara tot el negoci constructor al país, tot i que també dependrà d'ella la companyia portuguesa Somague.

La reestructuració s'ha emprès mitjançant l'aportació en favor de Sacyr Infraestructuras de tot el negoci a Espanya que fins ara es canalitzava a través de Sacyr Construcción i alguna altra empresa filial.

De la seva banda, Sacyr Infraestructuras s'ha conformat mitjançant el canvi de denominació social d'una societat del grup ja existent denominada Prinur.

Sacyr Infraestructuras s'ha conformat mitjançant el canvi de denominació social d'una societat del grup ja existent

Sacyr Construcción ha realitzat a Sacyr Infraestructuras una aportació no dinerària de la branca d'activitat de construcció que s'ha valorat a l'efecte de la seva contribució als fons propis d'aquesta empresa en 27.180.000 d'euros, segons publica el Butlletí Oficial del Registre Mercantil (BORME).

Sacyr té a Espanya una cartera d'obres pendent d'executar per uns 550 milions d'euros, segons dades de tancament de setembre de 2017. Aquest import suposa un descens del 17% en comparació als 662 milions de l'any anterior.

NEGOCI CONSTRUCTOR

El mercat domèstic suposa així el 13% de la cartera total d'obres del grup que presideix Manuel Manrique, que suma un valor total de 4.338 milions, un 3% més que un any abans, de la qual el 87% correspon a projectes internacionals.

Sacyr va escometre a mitjans de 2016 un ajust de plantilla al seu negoci de construcció a Espanya que va afectar 327 treballadors, per tal d'adequar la seva capacitat productiva i organitzativa al descens de l'activitat al país, derivada de la caiguda de l'obra pública.

Sacyr reordena la seva activitat a Espanya mentre actualment desenvolupa la seva estratègia de creixement i reforçament de la seva internacionalització, que té dos principals pilars en el negoci de concessions i la nova activitat de construcció industrial.

Noticias relacionadas

contador