• La companyia ha contractat 860 pilots aquest any
  • El seu objectiu és contractar uns 600 fins al maig o juny de l'any que ve
ep avionesryanair
RYANAIR

La companyia irlandesa Ryanair ha contractat 45 pilots nous aquesta setmana, segons ha informat aquest divendres en un comunicat. Així, l'aerolínia de baix cost ha contractat un total de 860 pilots aquest any. En canvi, el passat mes de setembre va patir una fuita de pilots a Norwegian, cosa que va provocar la suspensió de milers de vols de l'empresa fins a març de 2018, que han afectat al voltant de 400.000 persones.

  • 17,42£
  • -2,46%

A causa d'aquest caos, Ryanair va perdre fins a 1.800 milions d'euros en borsa, per la qual cosa va decidir contraatacar. Així, el seu conseller delegat, Michel O'Leary, va anunciar a finals de setembre que entre els plans de la companyies es trobava la intenció de contractar 600 pilots d'aquí a finals de maig o juny de 2018 per solucionar "el seu error de planificació".

Ray Conway: "Els homes i dones que volen per Ryanair són els millors de la indústria"

D'aquesta manera, Ray Conway, pilot cap de l'aerolínia irlandesa, ha afirmat que l'empresa segueix atraient "centenars de pilots d'altres aerolínies" que s'uneixen a Ryanair pels "salaris, excel·lents condicions de treball, desenvolupament professional inigualable i nous avions", tal com recull el comunicat d'aquest divendres. "Els homes i dones que volen per Ryanair són els millors de la indústria", ha dit.

"Estic encantat de donar la benvinguda als 45 nous pilots de Ryanair. Ja són 255 els que s'han unit a nosaltres durant els últims tres mesos, i 867 els contractats aquest any. Esperem donar la benvinguda a molts més, a mesura que creix la nostra xarxa de rutes, la nostra flota i el nombre de passatgers durant els propers mesos i anys", ha afegit Conway.

Els nous pilots de Ryanair van ser presentats en una cerimònia que va tenir lloc a les oficines centrals de Ryanair a Dublín.

Noticias relacionadas

contador