• Tenia un 12,6% del capital de l'empresa abans de l'operació
roche se voit confronte a une nouvelle concurrence

El gegant farmacèutic Roche Holding AG ha anunciat aquest dijous que comprarà les accions que encara no posseïa de Flatiron Health, empresa de programari i oncologia, per una suma que ascendeix als 1.500 milions d'euros.

  • 240,80Fr.
  • 0,33%

Roche ha afirmat que aquesta operació forma part del seu esforç per accelerar el desenvolupament i llançament de medicines per a pacients amb càncer. Fins aquest moment, la farmacèutica suïssa posseïa el 12,6% del capital de Flatiron Health. L'acord espera tancar-se durant la primera meitat de l'any i l’empresa emergent ha apuntat que seguirà treballant com una entitat a part respecte a Roche.

L’empresa emergent afirma que seguirà treballant independentment a Roche

"Aquesta important fita ens permetrà incrementar les nostres inversions en una plataforma de tecnologia i serveis orientada al proveïdor, així com la nostra plataforma de generació de proves, que seguirà estant disponible per a tota la indústria de l'atenció mèdica", ha anunciat Nat Turner, cor- fundador de Flatiron Health.

A l'actualitat, Flatiron col·labora amb més de 265 clíniques amb pacients de càncer, sis centres acadèmics de recerca i un important nombre de companyies oncològiques. Poc després de la seva constitució el 2012 per dos exempleats de Google (Nat Turner i Zach Weinberg), Flatiron va començar a treballar com a client de Roche, farmacèutica de la qual va rebre finançament a finals de 2015.

Noticias relacionadas

contador