ep un tren ave
EUROPA PRESS/RENFE

Renfe llança a la nit d'aquest divendres a dissabte 25 de novembre una nova tanda de 25.000 bitllets de tots els seus trens AVE a un preu únic de 25 euros, segons ha informat la companyia ferroviària.

Els bitllets permetran viatjar en tots els trajectes d'Alta Velocitat fins al 28 de febrer, amb el qual abasta places per al període de vacances de Nadal. Es tracta de la vuitena tanda de 25.000 de bitllets d'AVE a 25 euros que la companyia està posant a la venda durant aquest any, el dia 25 de cada mes, en el marc la commemoració del 25 aniversari de l'Alta Velocitat a Espanya.

Renfe posarà a la venda a la nit de divendres a dissabte, a les 00.00 hores del dia 25, aquestes places, que en el cas de la venda per Internet apareixeran identificades amb el símbol '25Ave'. No obstant això, es poden comprar també a través de la resta de canals de venda de la companyia, excepte a l’'app', és a dir, per telèfon, a les taquilles de les estacions i en agències de viatges.

En anteriors ocasions, les places es van arribar a esgotar fins i tot en menys d'una hora, a causa de l'alta demanda i interès que registra aquesta iniciativa comercial.

Renfe posarà a la venda a la nit de divendres a dissabte, a les 00.00 hores del dia 25, aquestes places, que en el cas de la venda per Internet apareixeran identificades amb el símbol '25Ave'

No obstant això, en aquesta ocasió, la companyia ferroviària enllaça aquesta iniciativa commemorativa de l'AVE amb una nova promoció comercial, l'anomenada 'Cyber ​​Week', amb la qual se suma a la campanya de descomptes previs al Nadal i ofereix bitllets amb descomptes de preus de fins al 75%. Renfe iniciarà aquesta promoció immediatament després, el mateix dia 25.

En un comunicat, Renfe ha indicat que continua millorant els protocols per millorar els sistemes informàtics de venda per evitar col·lapses davant l'alta demanda puntual que estan registrant aquestes promocions.

RECOMANACIONS

Entre les mesures tècniques implementades figura la duplicació de l'amplada de banda a Internet, l'ampliació del nombre de servidors, el bloqueig d'IPs intrusives i el reforç de tots els canals d'informació i atenció al client.

A més, Renfe aconsella als viatgers, perquè el procés de compra sigui més ràpid, registrar-se prèviament a la web. També suggereix no entrar a la web immediatament després de les 00.00 hores, quan els bitllets es posen a la venda, sinó deixar transcórrer uns minuts. A més, crida a esborrar la memòria cau de l’ordinador abans de tornar a entrar després d'un primer intent.

Noticias relacionadas

contador