ep reig jofre
REIG JOFRE

Laboratoris Reig Jofre cedeix un 2% aquest dijous al Continu. La companyia reacciona al mercat al comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), en què anuncia informació sobre el repartiment dels seus dividends.

  • 2,52€
  • -0,40%

"Els accionistes de la societat que es trobin legitimats com a tals rebran un dret d'assignació gratuïta per cada acció de la Societat de la qual siguin titulars", anuncia el grup al seu comunicat.

El grup anuncia que els accionistes rebran un dret d'assignació gratuïta per cada acció de la societat que posseeixin

A més, Reig Jofre afegeix que "els drets d'assignació gratuïta iniciaran el període de cotització demà divendres, 15 de juny de 2018, moment en què el valor dels drets es desdoblarà del valor de les accions i tots dos han de cotitzar per separat durant un termini de 15 dies naturals".

Amb tot, des del grup es proposen quatre alternatives després de l'assignació dels drets als accionistes: canviar els drets per accions noves, percebre efectiu mitjançant la venda de drets a la Societat, percebre efectiu mitjançant la venda dels drets al mercat o combinar totalment o parcial totes les opcions anteriors.

Finalment, Reig Jofre aclareix que "en cas d'optar per percebre efectiu mitjançant la venda de drets total o parcial a la Societat, els accionistes han de comunicar la seva decisió a la seva entitat dipositària abans del tancament de mercat del dia 26 de juny. En cas de no donar instruccions al respecte, l'opció presa per defecte serà el bescanvi de drets d'assignació gratuïta per accions noves".

Noticias relacionadas

contador