• El president de la companyia, Félix Abánades, diluirà la seva participació en la companyia per sota de la cota del 20%
ep promocionviviendasvpoquabitguadalajara
QUABIT/RAFAEL MARTIN SOLANO

Quabit Inmobiliaria ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que aquest dilluns s'han admès a negociació les accions noves emeses en execució de l'augment de capital de la societat.

  • 0,40€
  • -1,48%

En aquest sentit, la societat ha comunicat la suspensió temporal del contracte de liquiditat subscrit per Quabit el passat 20 de gener per un període de 30 dies naturals que comença aquest dimarts 21 de març.

En virtut de l'ampliació, la immobiliària ha emès 20,56 milions de nous títols, que van quedar totalment subscrits en els dos primers períodes de l'ampliació, donada la sobre demanda registrada, amb l'objectiu d'aixecar recursos per contribuir a finançar el seu pla de negoci 2017-2021, que contempla compres de sòls per 435 milions per construir 4.000 habitatges en aquest període.

Després d'aquest tancament de l'ampliació, el president i accionista de la companyia, Félix Abánades, diluirà la seva participació en la companyia per sota de la cota del 20%. En concret, ho situarà en el 18,63%, des del 20,5% amb què explicava fins ara.

contador