• Aquesta unitat aconsegueix més de 1.200 empleats ubicats als seus centres de treball a Madrid, La Corunya, Vigo i Palma de Mallorca
ep prosegur cash
EUROPA PRESS

Prosegur Cash ha completat l'adquisició de Contesta, empresa de Business Process Outsourcing (BPO) de front office per enfortir la seva divisió d'externalització de serveis d'alt valor afegit, ha informat l'empresa, que no ha revelat els detalls de la transacció. Les accions de Prosegur Cash pugen un 0,16%.

Amb la integració, aquesta unitat aconsegueix més de 1.200 empleats ubicats als seus centres de treball a Madrid, La Corunya, Vigo i Palma de Mallorca.

Prosegur Cash, a través de la seva línia de negoci Prosegur BPO, és especialista en l'externalització de processos de back office al sector bancari. De la seva banda, Contesta ha desenvolupat la seva activitat fonamentalment en serveis front office amb una gran especialització al sector assegurador, de manera que la unió dels dos negocis és altament complementària, tant per tipologia de serveis com per la cartera de clients.

Les dues companyies compartiran estructura, potenciaran la venda de serveis des dels seus plataformes i incrementaran l'estructura tecnològica per completar l'oferta de serveis.

Després de l'adquisició de Contesta, la unitat de BPO de Prosegur Cash avança en la seva estratègia de negoci per generar processos cada vegada més integrats, suportats per plataformes tecnològiques multicanal.

La companyia explica que l'activitat de Prosegur BPO està mostrant una evolució positiva des de la seva creació el 2015. El llançament d'aquesta línia de negoci va respondre a l'oportunitat d'incrementar els serveis que la companyia ofereix als seus clients més enllà del seu negoci tradicional de logística de valors i gestió d'efectiu.

Des de l'inici de la seva activitat, aquesta unitat ha multiplicat per deu la seva plantilla i s'ha convertit en un vector de creixement important per a la companyia, alhora que ha propiciat una rellevant diversificació dels serveis.

Per la seva banda, Contesta és una companyia independent especialista en les activitats de BPO de front office. Entre els serveis que ofereix cal citar l'atenció multicanal al client, venda telefònica, venda online, concertació de visites B2B o rastreig digital.

Contesta, fundada el 2001, compta en l'actualitat amb 650 empleats i va obtenir una facturació el 2016 de més de 14 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador