• Expansión publica que Emilio Saracho té plans per 'revolucionar' el Consell de l'entitat
popular banco

Banc Popular ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que l'agència DBRS ha situat la qualificació del deute subordinat de l'entitat, actualment en 'BBB', sota "revisió negativa".

  • 0,32€
  • 0,00%

El banc ha explicat que aquesta acció de DBRS s'emmarca dins del procés de revisió generalitzat que està duent a terme l'agència a nivell europeu després dels recents desenvolupaments regulatoris que apunten a la introducció d'un nou estrat de deute sènior. Això suposa, per DBRS, l'increment de la probabilitat d'assumpció de pèrdues associat al deute subordinat.

SARACHO I LES SEVES IDEES 'REVALUCIONÀRIES'

Popular és portada d'Expansión aquest dilluns. El diari publica que Emilio Saracho té plans per quan es converteixi en president de Banco Popular en la segona meitat de febrer. Aquests plans passarien per 'revolucionar' el Consell del banc amb l'entrada de veritables consellers independents.

El diari detalla que Saracho està mantenint reunions amb directius i consellers del banc, així com amb les autoritats econòmiques i els supervisiores, per tenir al més aviat possible una visió completa de la situació de l'entitat.

Dijous passat, HSBC publicava un informe en el qual veia un potencial de revaloriación superior al 30% per a Popular i Sabadell. No obstant això, no tots els experts són de la mateixa opinió i, quatre dies abans, UBS recomanava 'fugir' de Popular per potencials caigudes del 20%.

Noticias relacionadas

contador