• Luis Mora, director general de la unitat de negoci d'oncologia de PharmaMar, ha afirmat que estan "orgullosos de signar aquest acord amb Seattle Genetics"
luismora

PharmaMar ha anunciat la signatura d'un acord de llicència amb Seattle Genetics sota el qual Seattle Genetics rep drets exclusius a nivell mundial sobre certes molècules i anticossos conjugats (ADCS, per les sigles en anglès), propietat de PharmaMar, per al desenvolupament, producció i comercialització d'anticossos conjugats.

  • 29,26€
  • 6,01%

Segons els termes de l'acord, PharmaMar rep un pagament inicial de 5 milions de dòlars i podrà rebre altres pagaments si Seattle Genetics porta a terme el desenvolupament clínic d'anticossos conjugats. A més, Pharma Mar podria rebre pagaments en el cas d'obtenir-se l'aprovació de comercialització d'aquests fàrmacs així com per compliment de fites de vendes, a més de rebre regalies, un cop els anticossos conjugats rebessin l'aprovació reguladora i es comercialitzessin.

PharmaMar ha explicat que disposa d'una nova àrea dedicada a la identificació i síntesi de molècules d'origen marí per al seu ús com a agents actius en anticossos conjugats. "Són molècules estructuralment variades amb nous mecanismes d'acció que ofereixen l'oportunitat de desenvolupar anticossos conjugats de nova generació", ha explicat la companyia.

Tal com explica Luis Mora, director general de la unitat de negoci d'oncologia de PharmaMar, "estem orgullosos de signar aquest acord amb Seattle Genetics, companyia líder i pionera en el camp dels anticossos conjugats, perquè ens permet treballar junts en el desenvolupament de tractaments d'avantguarda".

Noticias relacionadas

contador