• Les accions de la companyia pugen un 1,3% fins als 1,73 euros
infografia pharmamar
PharmaMar

PharmaMar ha anunciat resultats positius d’MI130004, un nou anticòs conjugat que combina trastuzumab amb PM050489, una molècula d'origen marí. La Companyia ha analitzat la seva activitat antitumoral en diferents línies cel·lulars tumorals (càncer de mama, càncer d'ovari i càncer gàstric) que expressen diferents nivells d'HER2 en proves in vivo i en in vitro.

  • 26,62€
  • 0,38%

Les accions de la companyia pugen un 1,3% fins a l’1,7 euros. El resultat, publicat a la prestigiosa revista Molecular Cancer Therapeutics, de l'Associació Nord-Americana per a la Investigació del Càncer (AACR, per les sigles en anglès), posa de manifest que aquesta nova molècula indueix en els tumors que expressen HER2 una resposta més duradora i inhibeix de forma significativa el creixement del tumor proporcionat un temps mitjà de supervivència lliure de progressió superior en comparació amb trastuzumab.

MI130004 és el resultat de la investigació duta a terme per PharmaMar per identificar i sintetitzar molècules d'origen marí per al seu ús com a agents actius en anticossos conjugats, com és el cas de PM050489.

Com a companyia, PharmaMar es posiciona com a proveïdora de productes actius necessaris per a les empreses especialitzades en la tecnologia d'anticossos conjugats.

Noticias relacionadas

contador