• Uber assegura que va presentar el 16 d'octubre la renovació i no entén la suspensió
  • "Esperem que l'error administratiu es resolgui ràpidament", assegura la companyia
cbuber823

Un error administrativo podría dejar a la ciudad británica sin los coches de Uber. El Consejo Regulador de Sheffield asegura que no ha recibido los papeles para la renovación de la licencia, aunque la compañía asegura que sí lo hizo.

La llicència d'Uber per operar a la ciutat de Sheffield, al nord d'Anglaterra, va ser suspesa divendres passat després que la companyia no respongués a les sol·licituds de l'administració per renovar el seu permís, segons recull Reuters en declaracions de l'autoritat local.

Si decideix no apel·lar, la suspensió entrarà en vigor immediatament

De moment, Uber podrà seguir operant fins al 18 de desembre i si decideix apel·lar la suspensió, pot continuar funcionant fins que aquesta es resolgui, segons ha explicat el Consell Municipal de Sheffield aquest dijous a través d'un comunicat fet públic. "Si decideix no apel·lar, la suspensió entrarà en vigor immediatament", van explicar.

Per la seva banda, Uber culpa d'un error administratiu tot el succeït. La companyia dels vehicles amb llicència VTC afirmen que van presentar la documentació necessària per renovar la llicència el passat dia 16 d'octubre i que la decisió ha estat dels funcionaris locals que han portat el procés.

"Estem en contacte amb el Consell Regulador, no vam rebre cap correspondència sobre aquest assumpte a causa que van enviar la documentació a una adreça incorrecta", explica un portaveu de la companyia a Reuters. "Esperem que aquest error administratiu pugui esmenar ràpidament perquè puguem seguir prestant serveis amb normalitat als nostres clients a Sheffield", assegura.

No és el primer cop que Uber ha rebut al Regne Unit. La companyia compareixerà la setmana que ve a la cort londinenca per defensar el seu dret a seguir operant a la capital britànica, el seu mercat europeu més important, després que l'aplicació es considerés inadequada pel seu executar i el regulador li tragués la llicència per operar a la ciutat.

Noticias relacionadas

contador