• Tot i la tensa situació, el creixement d'ingressos a Espanya segueix sent "robust"
  • Els experts valoren favorablement aquestes dades
ep federico gonzalez tejera consejero delegadonh hoteles
EUROPA PRESS

NH Hotels ha anunciat dades sobre la seva exposició a Catalunya i l'evolució del negoci a Espanya. El 2016, els 25 hotels que té a Catalunya (2 en propietat, 14 de lloguer i 9 sota gestió) van aportar 65 milions d'euros en ingressos (4% del total) i el 5% - 6% de l'EBITDA.

  • 4,09€
  • -0,12%

La companyia ha explicat que al setembre, els ingressos comparables a Barcelona van créixer un 12%, amb un gran comportament durant les tres primeres setmanes gràcies a diversos congressos. Madrid i ciutats secundàries també van créixer amb força.

A l'octubre (fins al dia 18) hi va haver cancel·lació de reserves el dia de la vaga. Els ingressos comparables a Barcelona van caure un 12%, tot i que a Madrid va créixer al voltant d'un 15% i Espanya, un 10%.

D'aquesta manera, tot i la tensa situació, el creixement d'ingressos a Espanya segueix sent "robust" i Madrid, amb més pes en resultats que Barcelona, ​​està creixent més del que s'esperava. A més, el nivell de reserves a Barcelona per a principis de 2018 és més elevat que fa un any.

Els experts de Renta 4 valoren favorablement el missatge de NH Hotel. "Reflecteix que, encara que l'exposició a Catalunya és relativament elevada (5% - 6% de l'EBITDA), el negoci segueix creixent a bon ritme, alhora que Madrid (amb més pes que Barcelona) està mostrant una gran fortalesa. Això corrobora el bon moment del mercat espanyol, un dels principals pilars de creixement del grup el 2017 i 2018", assenyalen aquests experts.

Noticias relacionadas

contador