• Del conjunt d'analistes que cobreix la companyia, un 90% té un consell de 'compra' i no hi ha recomanacions de 'venda'
  • El consens fixa el preu objectiu mitjà de Neinor a 21,55 euros
ep juan velayos 20170316195202
NEINOR

La immobiliària Neinor Homes està pujant més d'un 2% en borsa aquest dijous (2,68%. 18,790 euros) després que Deutsche Bank hagi iniciat la seva cobertura amb una recomanació de 'comprar' i un preu objectiu de 20,5 euros, un 9,1% per sobre del preu actual de cotització.

  • 10,20€
  • -1,92%

"Esperem que Neinor completi adquisicions futures de terrenys amb un marge d'EBIT del 15%. (...) La companyia pot optar per canalitzar l'efectiu per comprar nous terrenys i impulsar un major creixement dels guanys", assenyalen aquests experts. "Creiem que Neinor és una oportunitat de rendiment / creixement en les primeres etapes de recuperació al mercat immobiliari espanyol, que segueix sent subestimada", expliquen aquests analistes.

Els experts alemanys recorden que, a causa de les turbulències provocades per la crisi catalana, les accions de Neinor han caigut un 6%, "proporcionant un punt d'entrada atractiu".

A la banda dels riscos, des de Deutsche Bank destaquen la recuperació macroeconòmica més lenta a Espanya, la tendència a la baixa al mercat de l'habitatge i dels terrenys i el risc d'execució.

Dels 10 analistes que cobreixen Neinor Homes recollits per FactSet, el 90% té una recomanació de 'compra' sobre la companyia i el 10% aconsella 'mantenir'. Cap expert té un consell de 'venda'. Pel que fa al preu objectiu mitjà, el situen als 21,55 euros, un 14,7% per sobre dels actuals preus de cotització.

Noticias relacionadas

contador