• Estudia expandir la seva presència a altres ciutats i anuncia nous serveis per 2018
ep aplicacion mytaxi
MYTAXI

Mytaxi ha tancat el quinquenni 2013-2017 amb un creixement del 350% de la seva flota de taxistes, fins a un total de 7.600 taxistes, i ha multiplicat per 2.000 el nombre d'usuaris, fins als 637.000, segons ha informat en un comunicat. Entre les seves propostes per a aquest any, destaca la flexibilització d'horaris i preus i la implantació a Espanya de Mytaxi match perquè els usuaris comparteixin trajectes.

L'aplicació de taxi per connectar directament taxistes amb passatgers ha arribat a les deu milions de carreres a tot Espanya, el 67% a Madrid capital, i el trajecte mitjà a les ciutats on opera ascendeix a 8,3 quilòmetres.

A més, el 63% dels pagaments totals es realitza a través de l'aplicació, enfront del 27% de 2013, un percentatge que puja al 66% en el cas de Madrid.

La companyia està present actualment a Madrid, Barcelona, València i Sevilla

La companyia està present actualment a Madrid, Barcelona, ​​València i Sevilla, tot i que ha anunciat la seva intenció d’expandir-se en altres ciutats aquest any. De cara a 2018, myTaxi afirma que se centrarà en "aportar valor" als seus taxistes i usuaris amb la posada en marxa de nous serveis que permetin als professionals "adaptar-se a les exigències d'un nou entorn connectat" i "satisfer les necessitats dels usuaris tecnològics".

En aquesta línia, la seva gran aposta per a aquest any és Mytaxi match, el taxi compartit, en la qual ja està treballant amb les diferents administracions locals de Madrid i Barcelona per convertir-lo en una realitat. Aquest projecte, que funciona a Varsòvia des del mes de setembre, incorpora tecnologia de ruta compartida i permet a dos passatgers que viatgen a la mateixa direcció aprofitar un mateix trajecte compartint-ne el cost.

La proposta s'emmarca dins del full de ruta per flexibilitzar la normativa del taxi i adaptar la regulació del sector a la nova mobilitat urbana intel·ligent. En aquest context, també estudia la viabilitat d'introduir tarifes flexibles dins d'unes forquilles determinades per l'Administració. Així, Mytaxi proposa utilitzar la potencialitat del Big Data per estudiar dinàmiques i rutines de trànsit a les ciutats i establir tarifes tancades per a determinats trajectes.

D'altra banda, proposa reemplaçar l'actual règim de descansos per un altre menys rígid que tingui en compte els moments d'alta demanda, com caps de setmana o esdeveniments esportius i espectacles, per tal de corregir les situacions d’"insuficiència d'oferta".

Noticias relacionadas

contador