• Telefónica va invertir 100 milions en aquest negoci el 2015
  • El grup italià no ha precisat el muntant pel qual ha recuperat ara el control total de Mediaset Premium
pier silvio berlusconi mediaset
Pier Silvio Berlusconi, conseller delegat de Mediaset ItàliaPier Silvio Berlusconi, consejero delegado de Mediaset Italia.

El grup italià Mediaset ha anunciat la compra de l’11,1% que Telefónica té en Mediaset Premium, la televisió de pagament de Mediaset a Itàlia.

  • 4,12€
  • -0,53%

En un comunicat, el grup mediàtic controlat per la família de l'exprimer ministre italià Silvio Berlusconi ha recordat que quan es tanqui l'operació, comptarà amb el 100% del capital social de Mediaset Premium.

El grup italià no ha precisat el muntant pel qual ha recuperat ara el control total de Mediaset Premium

Telefónica va tancar a principis de 2015 un acord per la compra de l’11,1% del capital de Mediaset Premium a canvi d'invertir-hi 100 milions. El grup italià no ha precisat el muntant pel qual ha recuperat ara el control total de Mediaset Premium.

L'acord, que es va materialitzar a través de Telefónica Contenidos, va ser anunciat al juliol de 2014 i en virtut d’aquest acord la companyia de César Alierta es va comprometre a invertir 100 milions d'euros en Mediaset Premium a canvi d’una participació de l’11,11% en aquest negoci.

El grup italià està capitanejat per Pier Silvio Berlusconi, de 48 anys, hereu del octogenari Silvio Berlusconi i un dels amos de l'imperi financer, Fininvest.

Mediaset Premium és una plataforma televisiva de pagament per a la televisió digital terrestre, destinada al mercat d'Itàlia i principal operador privat de TDT al país. La seva estratègia passa per convertir-se en el primer estudi multimèdia no americà per competir amb Netflix. Aquesta lluita pels continguts probablement l’hagi portat a comprar l’11,1% que ostentava Telefónica (un altre competidor) en el seu negoci.

Noticias relacionadas

contador