ep nueva instalacionmazdatailandia
MAZDA

La companyia automobilística japonesa Mazda ha inaugurat noves instal·lacions a la seva planta de motors a Tailàndia, situada a la província de Chonburi, cosa que permetrà a la marca ampliar la seva capacitat industrial fins a 100.000 unitats a l'any, segons ha informat l'empresa, que ha realitzat una inversió addicional de 22.100 milions de iens (162.500.000 d'euros al canvi actual) en aquest projecte.

Durant la cerimònia d'obertura d'aquest centre, el president i conseller delegat de l'empresa, Masamichi Kogai, va agrair el suport rebut del Govern tailandès, així com dels proveïdors i d’altres socis.

"Mazda Powertrain Manufacturing juga un paper essencial a l'ampli sistema de producció de Mazda a Tailàndia. Reforçar el nostre programa de producció de motors, el component més important de tots els vehicles, ens ajudarà a lliurar sense retard els nostres cotxes als clients", va assegurar el directiu.

La companyia ha explicat que aquest projecte forma part de la seva estratègia orientada a reforçar la seva empremta industrial al país, tant de producció de vehicles com de transmissions. Així, l'empresa passarà de fabricar 30.000-100.000 motors a l'any al país.

La companyia ha dit que aquest centre es dedicarà a la fabricació del motor de gasolina SKYACTIV-G de 2.0 litres, que s'enviarà a altres centres de la companyia a la regió, tant a Tailàndia, com a Malàisia i al Vietnam.

Noticias relacionadas

contador