• Presenta els seus comptes el proper dimecres, 25 de abril
jaime garcia legaz aena

Els experts de Renta 4 publiquen un informe aquest dijous al qual indiquen que els comptes que Aena publicarà el proper 25 d'abril es veuran positivament afectats "per l'excel·lent comportament del trànsit aquest any". Expliquen aquests experts que el trànsit ha crescut per sobre del previst afavorit per "l'excel·lent comportament del sector turístic i el mateix cicle econòmic, que impulsa totes les divisions".

  • 176,60€
  • 0,51%

Des de Renta 4 esperen que aquest bon comportament operatiu es tradueixi "en un intens nivell de generació de caixa que permeti seguir reduint el deute del grup". D'altra banda, apunten que el negoci internacional es veurà en certa mesura afectat per la fortalesa de l'euro durant el primer trimestre.

Renta 4 espera queun 5,7% més enfront dels 794 milions que va guanyar durant el primer trimestre del 2017 i per sota de la previsió del consens de 851 els ingressos arribin als 840 milions d'euros durant el primer trimestre, milions. L'EBITDA, segons precisen, millorarà un 13,5% (des dels 321 milions fins als 365 milions), i el benefici net se situarà als 95 milions d'euros (millorant un 26% respecte al mateix període de 2017).

Durant la conferència que tindrà lloc el dimecres, a les 13:00 hores, aquests analistes assenyalen que estaran pendents de si la companyia eleva les seves previsions de trànsit per al conjunt de 2018 després de l'excel·lent comportament durant el primer trimestre. "A l'espera de la data per a la presentació del seu pla de negoci, no esperem novetats significatives. La presentació del pla de negoci està prevista per abans que finalitzi el primer semestre d'aquest any", indiquen aquests experts.

Finalment, cal recordar que Aena abona aquest dijous un dividend de 6,5 euros bruts amb càrrec als comptes del 2017, al qual destinarà 975 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador