• La resta de passatgers només podran pujar l’equipatge de mà més petita a la cabina, mentre que la maleta de cabina es baixarà al celler, sense cost addicional
aviones ryanair

Ryanair ha informat que la seva nova política d'equipatges es farà efectiva en un mes. Així, a partir del 15 de gener de 2018 només els passatgers amb embarcament prioritari (incloent les tarifes Plus, Flexi Plus i Family Plus) podran pujar dos embalums a la cabina. La resta de passatgers (sense embarcament prioritari) només podran pujar l'embalum de mà més petita a la cabina, mentre que la maleta de cabina (més gran) es baixarà a la bodega, sense cost addicional, a la porta d'embarcament.

  • 17,46£
  • -3,00%

La nova política d'equipatges de Ryanair inclou ja una rebaixa en el preu de les maletes facturades (de 35 euros a 25 euros), així com un increment de la mida permès de 15 kg a 20 kg, per animar més clients a facturar les maletes i reduir així la quantitat de maletes a bord.

Kenny Jacobs, de Ryanair, ha comentat: "Volem recordar els nostres clients que a partir del 15 de gener de 2018 només els passatgers amb embarcament prioritari podran pujar dos equipatges (un petit i una maleta de cabina) a l'avió. La resta de passatgers només podran pujar un equipatge petit a la cabina, mentre que la seva maleta de cabina (més gran) es baixarà al celler, sense cost addicional, a la porta d'embarcament".

Amb això, tal com afegeix, s'accelerarà l'embarcament dels vols i es reduiran els retards. A més, la nova política per a equipatge facturat ofereix als clients una reducció de les taxes de facturació i un increment del 33% en la mida d'equipatge permès.

L'embarcament prioritari es pot adquirir per tan sols cinc euros a l'hora de fer la reserva, o afegir-lo més tard per sis euros fins a una hora abans de l'horari previst d'enlairament.

Noticias relacionadas

contador