• Els dies amb el major nombre de sortides de seu de Catalunya des de l'1 d'octubre van ser el passat 19 d'octubre
  • Per la seva banda, un total de 87 empreses de fora de Catalunya van traslladar les seves seus a la regió catalana durant l'últim mes
ep oficina empresa sede trabajadores
PEXELS

La situació a Catalunya segueix generant inestabilitat entre les companyies. Un total de 2.388 empreses van traslladar la seva seu social des de Catalunya a altres regions d'Espanya entre el 2 d'octubre i el 9 de novembre, segons dades del Col·legi de Registradors Mercantils d'Espanya. Aquest dijous es van registrar 69 trasllats, 29 més que dimecres passat (40).

Des del passat 2 de novembre, 406 empreses van canviar la seva seu des de Catalunya a una altra part de la geografia espanyola, mentre que en el que va de setmana (des del 6 de novembre) la xifra va ser de 236 entitats. Del total d'empreses que van abandonar Catalunya des del passat 2 d'octubre, 2.131 tenien la seva seu a Barcelona, mentre que 56 la tenien a Girona; 92 empreses, a Lleida i les 109 restants, a Tarragona.

Els dies amb el nombre més elevat de sortides de seu de Catalunya des de l'1 d'octubre van ser el passat 19 d'octubre, amb 268 companyies; el 9 d'octubre, amb 212 entitats sortints, i el dia 10 d'octubre, amb 177 empreses. Sense tenir en compte caps de setmana ni festius, una empresa trasllada la seva seu social fora de Catalunya cada aproximadament quinze minuts des del passat 2 d'octubre.

Per la seva banda, un total de 87 empreses de fora de Catalunya van traslladar les seves seus a la regió catalana en l'últim mes, 73 de les quals amb destinació a la província de Barcelona. Des del passat 2 d'octubre, un total de dues empreses van instal·lar la seva seu social a Girona, mentre que una ho va fer a la província Lleida. Finalment, onze companyies van situar la seva seu a Tarragona en aquest període.

Noticias relacionadas

contador