• Aquesta llista queda integrada per Commerzbank, Handelsbanken, KBC, Sabadell
francisco-gonzalez-bbva 1
BBVA

Els analistes de Kepler Cheuvreux fan una picada de l'ullet aquest divendres a BBVA traient-lo de la seva llista d'accions "menys preferides" ('Least Preferred Estocs') i substituint-lo per Commerzbank.

  • 1,48€
  • -1,20%
  • 10,21€
  • -2,06%

"Modifiquem les nostres accions 'menys preferides' eliminant-ne BBVA ('mantenir', amb preu objectiu de 7,5 euros) i reemplaçant-lo per Commerzbank ('reduir', preu objectiu de 10 euros) a causa de la falta de creixement d'ingressos i un catalitzador negatiu (la venda del seu negoci de renda variable, mercats i divises) a l'horitzó", expliquen des de Kepler. Els bancs "més preferits" d'aquests experts són ABN Amro, BNP Paribas, Erste i Intesa. Els "menys preferits", Commerzbank, Handelsbanken, KBC, Sabadell.

Els analistes de Kepler expliquen que BBVA ha caigut un 10% a l'any i ha estat el que millor s'ha comportat dins de la seva llista de "menys preferits" des de la seva entrada. "Amb la lira turca depreciant un 18% fins a la data, creiem que el mercat ja s'ha donat compte dels riscos d'inversió al país i de la manca de guanys sostenibles a Turquia", assenyalen aquests analistes. "Per contra, el mercat espanyol sembla estar millorant: augmenta la contractació hipotecària i milloren les provisions (els preus de les cases pugen un 9,4% des de maig de l'any passat). La incertesa a Mèxic, amb les eleccions al juliol, encara podria pesar sobre les accions, encara que una victòria de López Obrador sembla estar descomptada ja que lidera les enquestes des de finals de 2017", apunten des de Kepler.

Sobre Commerzbank, aquests analistes creuen que els seus ingressos i el creixement dels seus clients particulars i empresarials "estan considerablement per sota del Pla", cosa que confirma la visió de Kepler que l'entitat farà servir la venda del seu negoci de renda variable, mercats i divises per al creixement dels ingressos. "Reiterem les nostres expectatives que el ROTE (rendibilitat sobre el capital tangible) el 2020 no superarà el 5,0%", auguren aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador