• La seva recomanació passa de 'mantenir' a 'sobreponderar'
  • Aena presentarà els seus comptes anuals el 28 de febrer
ep jaime garcia-legaz presidentecesce
CESCE

Aena presentarà els seus resultats de 2017 el proper 28 de febrer. Uns comptes que JP Morgan espera que "no tinguin grans sorpreses". Els analistes de l'entitat nord-americana asseguren que el focus d'aquests comptes estarà sobre el repartiment de dividend, "el mercat espera que la part del benefici que es reparteix en dividends augmenti al 70-75%, enfront del 50% actual", indiquen al seu informe.

  • 174,50€
  • -0,68%

D'altra banda, els experts destaquen que hi ha una oportunitat de compra per "la recent debilitat del preu de les accions". JP Morgan ha augmentat el preu objectiu d'Aena de 161 euros a 164 euros per acció, xifra que implica un increment de l'1,84%. No obstant això, aquest preu es troba en línia amb els 163,45 euros en què cotitza la companyia aquest dimarts. La recomanació dels analistes també augmenta de 'mantenir' a 'infraponderar'.

Al seu informe, els analistes continuen pensant que "el creixement del trànsit podria desaccelerar al llarg de l'any, i que els marges podrien ser difícils de mantenir". No obstant això, després del recent declivi de les accions, JP Morgan considera que "la valoració actual és més justa en la relació entre risc i benefici".

Pel que fa als comptes del pròxim 28 de febrer, els analistes estimen un resultat brut d'explotació (EBITDA) de 2.500 milions d'euros, un 9,3% més que a l'exercici anterior. Una augment basat en l'increment de 8,2% del tràfic de passatgers que va anunciar Aena el passat 12 de gener. Pel que fa als ingressos, JP Morgan espera que AENA augmenti un 6,7% la seva facturació el 2017, fins als 4.012 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador