• Les accions del banc cotitzen amb pèrdues del 2,41%
jp morgan

El banc nord-americà JP Morgan ha donat el tret de sortida a la temporada de resultats dels EUA. L'entitat ha informat que el seu benefici net ha augmentat durant el primer trimestre de l'any un 35% fins als 8.712 milions de dòlars, a causa de la pujada dels tipus d'interès i els impostos més baixos. Amb aquests números, JP Morgan bat les previsions.

  • 193,08$
  • 0,49%

Les accions de l'entitat bancària cotitzen amb pèrdues del 2,41% a Wall Street. El benefici per acció és de 2,37 dòlars enfront dels 2,28 dòlars que esperava el consens d'analistes.

Pel que fa als ingressos, JP Morgan va ingressar un total de 28.520 milions de dòlars, xifra que representa un 10% més que durant el mateix període de l'any anterior. Així mateix, també augmenten els ingressos sense interessos un 12% fins als 15.100 milions de dòlars. El consens esperava uns ingressos de 27.650 milions d'euros, una xifra que també s'ha superat.

Aquests augments es deuen als ingressos dels mercats, menors costos d'adquisició de targeta, majors ingressos de lloguer d'automòbils i majors honoraris en gestió d'actius. L'entitat assenyala que d'aquesta manera han quedat compensats les menors comissions de banca d'inversió.

Durant la presentació de resultats, el president i conseller delegat de JP Morgan, Jamie Dimon, ha destacat que l'entitat ha tingut un bon començament d'any a "tots els àmbits de la companyia, hem superat la competència en dipòsits dels consumidors i vam rebre entrada de diners net". A més, l'executiu assenyala que els actius d'inversió de clients va créixer un 13%.

Dimon també ha fet referència a l'economia global, ja que considera que "segueix funcionant bé". A més, s'ha mostrat optimista amb l'impacte positiu de la reforma tributària. El banquer apunta al creixement del sentiment empresarial beneficiant-se els consumidors i salaris.

Durant el quart trimestre de 2017, JP Morgan va veure com el seu benefici queia un 37% fins als 4.232 milions de dòlars per l'impacte de 2.400 milions per la reforma fiscal. No obstant això, l'entitat ja va assenyalar que a mitjà i a llarg termini aquesta nova política seria beneficiosa per al banc. L'entitat va guanyar 24.400 milions de dòlars en l'acumulat de l'any, en línia amb l’esperat pels analistes.

Noticias relacionadas

contador