• Tant els ingressos com els beneficis han superat les expectatives del consens d'analistes de Thomson Reuters
  • JP Morgan assenyala que la pujada dels tipus ha impulsat els ingressos per interessos nets
jp morgan

JP Morgan ha augmentat el seu benefici un 13,4% fins als 7.029.000 de dòlars durant el segon trimestre de l'any. A més, els ingressos de l'entitat pugen fins als 26.405.000 de dòlars durant aquest període. Tant els ingressos com els beneficis han superat les expectatives del consens d'analistes de Thomson Reuters, ja que esperen 25.400 milions de dòlars d'ingressos.

  • 199,90$
  • 0,19%

Els ingressos també han augmentat un 5% respecte al mateix període de l'any anterior. Els guanys per acció van pujar als 1,82 dòlars des dels 1,55 dòlars. Els ingressos per interessos nets van ser de 12.500 milions de dòlars, un augment del 8%, impulsat principalment per l'impacte net de l'augment de les tipus i el creixement dels préstecs, parcialment compensat per la disminució dels ingressos nets per interessos dels mercats. Els ingressos sense interessos van ser 13.900 milions, un 2% més, impulsat per un benefici relacionat amb un acord legal.

"Els préstecs i dipòsits continuen creixent fortament, i les vendes de targetes i els volums de processament de comerciants van pujar dos dígits, cosa que reflecteix la nostra constant inversió en el negoci", assenyala el gerent general Jamie Dimon. "Al Corporate & Investment Bank, vam mantenir el nostre lideratge en banca, mentre que els ingressos de mercats van caure enmig d'una menor volatilitat i activitat dels clients".

"La Banca Comercial va registrar resultats rècord en aquest trimestre amb una gran fortalesa en productes i mercats, i en Asset & Wealth Management, l'acompliment també va ser excel·lent amb una utilitat neta rècord i AUM".

La unitat bancària de consum i comunitat del banc va registrar menors guanys. La utilitat neta de CCB es va reduir 16% respecte al mateix període de l'any passat. L'augment dels ingressos per interessos va ser compensat pels majors costos originats per comptes de la targeta, i les despeses van ser impulsats pels costos d'augment d'arrendament de cotxe i despeses de màrqueting.

La utilitat neta dels bancs corporatius i d'inversions va augmentar 7% als 2.700 milions de dòlars. Els ingressos de la banca mundial van augmentar un 17% als 3.100 milions de dòlars, compensant un descens de l’11% en els ingressos dels mercats i serveis d'inversors als 5.800 milions de dòlars. Els ingressos per operacions de renda fixa van caure bruscament, un 19% als $3,2 mil milions.

La banca comercial va registrar ingressos rècord i guanys, amb ingressos de 2.100 milions i ingressos nets de 902 milions de dòlars. La gestió patrimonial també va reportar utilitats rècord, amb una utilitat neta de 624 milions de dòlars en ingressos nets. El banc també va registrar actius rècord sota administració en 1.900 milions de dòlars, i actius rècord de clients de 2.600 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador