• Els analistes han reduït un 3% el preu objectiu...
  • ...i rebaixen de 'sobreponderar' a 'neutral'http://www.bolsamania.com/catalunya/noticies/analisis-tecnica/indra-omple-buit-i-posa-la-directa-als-maxims-anuals--2829453.html
ep fernando abril-martorell 20170629150002
INDRA

Goldman Sachs ha retallat la seva visió d'Indra. Els analistes han rebaixat de 'sobreponderar' a 'neutral' la recomanació de la tecnològica espanyola. El seu preu objectiu s'ha reduït de 15 a 14,5, cosa que suposa un descompte de prop del 3%. "Fem aquesta rebaixa després de la pujada de preu de l'acció que segons la nostra opinió va ser provocada per la millora en els seus marges", apunten.

  • 18,04€
  • -1,74%

No obstant això, l'estimació dels analistes atorga un potencial alcista a prop del 10% a les accions d'Indra que cotitza aquest dijous en 12,8 euros. La companyia que presideix Fernando Abril-Martorell ha arrencat aquesta jornada amb pèrdues properes al 2%, que el porten a liderar les pèrdues de l'IBEX 35.

Malgrat aquesta reducció, els analistes de l'entitat nord-americana consideren que "Indra roman en el bon camí amb la seva directiva enfocada a millorar l'eficiència operativa i realitza un bon treball per impulsar el creixement del flux de caixa i el despalanquejament del balanç", indiquen al seu informe. Les seves previsions d'ingressos per 2017 i 2018 no canvien, i es mantenen als 3.036.000 i 3.219.000, respectivament.

Des de Goldman consideren que la menor activitat de la seva divisió de transport durant aquest primer semestre es pot solucionar amb "canvis organitzacionals i el reposicionament d'aquest negoci hauria d'impulsar l'estabilització", apunten al seu informe. A més, consideren que la pèrdua del seu contracte amb Vodafone durant el tercer trimestre de 2016 i l'estacionalitat del seu negoci de servei electorals es compensaran durant el segon trimestre d'aquest any gràcies a "la reacceleració del creixement i l'expansió dels marges".

Noticias relacionadas

contador