ep sedeindra
INDRA

Indra ha adquirit Paradigma, consultora de transformació digital líder en l'oferta en format 'nadiu digital' amb metodologies àgils de treball i una arrelada cultura d'innovació, ha informat la companyia global de tecnologia i consultoria, que no ha revelat l'import de la transacció.

  • 19,21€
  • 1,11%

Paradigma, que compta amb un equip de més de 400 professionals qualificats i experts i una àmplia cartera de clients líders als seus sectors, completa així la proposta de valor de Minsait, la unitat de negoci de transformació digital d'Indra.

Gràcies a la seva integració, Minsait i Paradigma poden presentar al mercat una oferta més completa que cobreix en la seva totalitat les necessitats de transformació digital d'empreses i institucions, en integrar les dimensions de negoci i digital i la provisió de serveis i productes.

Paradigma té com a àrees d'especialització Digital Strategy, centrada en la transformació de negocis replantejant estratègies amb la tecnologia com a peça fonamental i les possibilitats que aquesta obre; Velocity Development, orientada a facilitar a companyies pre-internet el desenvolupament de les seves solucions digitals en un "mode internet 'amb temps de lliurament molt més agressius i la utilització d'eines i models' àgils 'de desenvolupament que els permeti competir amb els 'nadius digitals'.

Altres àrees són Customer Experience, integrada des de les primeres etapes dels projectes perquè aquest aspecte fonamental del producte sigui part constituent del resultat des del seu principi; AI & Big Data, que dóna resposta a la necessitat de gestionar elevats volums d'informació i busca extreure el valor de les dades de forma eficient, i Cloud, centrada en l'optimització de les tasques relacionades amb el maneig de la infraestructura i les tecnologies de base, permetent a les companyies guanyar agilitat en el desenvolupament i implantació d'aplicacions.

La incorporació de Paradigma Digital a Indra reforça les capacitats de Minsait a l’anomenat àmbit 'nadiu digital', basat en la utilització majoritària de metodologies àgils de treball, els desenvolupaments a mida sobre programari obert i l'adopció d'arquitectures avançades al núvol (cloud).

La nova oferta conjunta abasta serveis de consultoria de negoci, conceptualització i disseny de solucions d'avantguarda en què l'experiència de client, l'automatització de les operacions, el big data, la intel·ligència artificial i la ciberseguretat ostenten un paper central.

També s'estén al desenvolupament, implantació i operació d'aquestes solucions amb una base tecnològica de nova generació, coexistint amb els 'llegats' o tecnologies heretades.

El catàleg de Minsait complementa, a més, del vessant de serveis amb la de productes digitals propis per reduir els terminis de la transformació.

MIGRAR A ARQUITECTURES NATIVES

Aquesta nova oferta permetrà a empreses i institucions migrar en temps rècord els seus sistemes d'informació i tecnologies a 'arquitectures natives', per tal de competir en igualtat de condicions amb els gegants digitals.

"Amb aquesta operació, Indra enforteix la seva posició de lideratge en transformació digital. Minsait i Paradigma presenten un alt grau de complementarietat dels seus equips de professionals, així com en la seva oferta, i sumen una base rellevant i complementària de clients líders en tots els sectors empresarials. Això obre importants oportunitats d'ampliació de les relacions comercials i de servei actuals i incrementa les capacitats d'entrada en nous clients dels equips conjunts alhora que ens ajuda a evolucionar la nostra cultura i model de funcionament", ha afirmat Cristina Ruiz, consellera directora general de TI d'Indra.

Per la seva banda, Ignacio Cabrera, cofundador de Paradigma, ha expressat la seva satisfacció per passar a formar part d'Indra, i ha assenyalat que Paradigma Digital operarà com una nova unitat de negoci amb entitat pròpia i preservarà el seu model de funcionament i cultura, basat en el dinamisme, en la gestió sense estructures formals i en l'aposta pel talent, la responsabilitat i la confiança als seus professionals. "I es veurà reforçada amb l'oferta 360º, l'escala, la presència geogràfica i les capacitats de negoci i operatives d'Indra", ha conclòs.

Noticias relacionadas

contador