• Mantenen el consell de 'sobreponderar'
amancio ortega 032017 itx
Bolsamanía.

Inditex s'ha desmarcat aquest dijous amb una pujada del 3,32% (28,36 euros) després de l'informe publicat per RBC Capital Markets en el qual eleven el seu preu objectiu fins als 32 euros des dels 29 i reiteren el seu consell de 'sobreponderar'.

  • 46,62€
  • -0,09%

Aquests analistes han elevat també les seves estimacions de benefici per acció (EPS per les seves sigles en anglès) en un 2%.

"Veiem un punt d'inflexió sobre el marge brut que devia tranquil·litzar els inversors preocupats per la competència dels minoristes en línia", apunten aquests analistes. "La tendència de les vendes comparables ('like for like') hauria de mantenir-se saludable i el flux de caixa lliure hauria de millorar", afegeixen aquests analistes.

Des d’RBC també esperen que l'efecte divisa millori lleugerament durant el pròxim any. "El nostre preu objectiu es mou des dels 29 euros fins als 32 euros a causa de la nostra actualització de guanys i les menors previsions d'inversió a llarg termini", expliquen aquests experts.

El preu objectiu de 32 euros que RBC atorga a Inditex implica un potencial de pujada del 14% des dels preus actuals de cotització i se situa per sobre del preu mitjà que li atorguen els experts, situat al 30,67 euros, segons recull FactSet.

Actualment, un 73% dels analistes aconsella 'comprar' Inditex, mentre que un 15% recomana 'mantenir' i un 12%, 'vendre'. Des dels mínims anuals que va marcar el passat 14 de març, quan va publicar els seus resultats, la tèxtil gallega ha pujat un 25%. Aquest dia, apunten els analistes tècnics de 'Bolsamanía', la companyia va fer una figura de volta i va millorar el seu aspecte tècnic.

Noticias relacionadas

contador