foto firma inditex tsinghua 1

El president d'Inditex, Pablo Isla, i el vicepresident de la Universitat de Tsinghua, Yang Bin, han signat un conveni pel qual becarà estudiants procedents dels més de 50 països incorporats a la iniciativa "One Belt One Road", que cursaran els seus estudis a la universitat xinesa.

  • 44,70€
  • -1,08%

En total, la companyia espanyola invertirà 400.000 euros durant un període de tres anys, mitjançant la creació del 'Fons i Beca Educativa Tsinghua-Inditex Belt and Road'. Segons paraules d'Isla, l'operació es tracta d'"una nova oportunitat per donar suport a aquest ambiciós projecte d'intercanvi cultural internacional en el qual Espanya està inclosa, alhora que ens permet conèixer encara més sobre la realitat acadèmica i investigadora de la Xina".

Per la seva banda, el vicepresident Yang Bin ha mostrat el seu agraïment cap a una inversió que "no només enforteix i dona continuïtat al seu suport i cooperació amb Tsinghua, sinó que també afavoreix la participació conjunta d'empreses i institucions educatives en la iniciativa 'Belt and Road' .

Noticias relacionadas

contador