iag iberia

IAG ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que abonarà, a partir del proper 3 de juliol, el seu dividend complementari de 0,10125 euros nets per acció. El pagament d'aquest dividend és realitzarà a través de Banc Santander.

IAG

  • 2,06€
  • 0,49%

IAG segueix cotitzant en negatiu aquest dimarts (-0,23%) després de les pronunciades caigudes que va experimentar en la passada jornada per la retallada de recomanació de Bank of America Merrill Lynch fins a infraponderar des de comprar. La companyia, no obstant això, continua comptant amb el suport del consens del mercat. Un 53% dels analistes consultats per FactSet aconsella comprar mentre que un 40% recomana mantenir i un 7% vendre. Quant al preu objectiu que li atorga el consens d'experts, en 6,80 euros, suposa un potencial de pujada superior al 10% des dels preus actuals.

IAG es troba en ple procés de recompra d'accions. Aquest dilluns va anunciar l'adquisició d'altres 560.807 títols, 284.410 en la Borsa de Londres i 276.397 en la Borsa de Madrid. El holding que agrupa a Iberia, British Airways (BA), Vueling i Aer Lingus ha recomprat ja més de 6,62 milions d'accions pròpies ordinàries, amb un desemborsament superior als 42,2 milions d'euros, des que llancés el seu nou pla de recompra per un import màxim de 500 milions d'euros.

Des del punt de vista tècnic, l'estructura de preus de IAG segueix sent alcista, tal com expliquen els experts de Bolsamanía. "Tenim impecables mínims i màxims creixents des del passat mes d'octubre i així només cal seguir fent una cosa: pujar", apunta l'analista tècnic José María Rodríguez.

Noticias relacionadas

contador