• El president del grup financer, Mark Tucker, ha assenyalat que Flint compta amb una "àmplia i profunda experiència bancària"
  • Flint s'ha mostrat "honrat" per la responsabilitat
hsbc-john-flint

HSBC Holdings ha anunciat que el seu actual director executiu de Banca Minorista i Gestió de Riquesa, John Flint, substituirà a Stuart Gulliver com a conseller delegat del grup financer, amb efecte des del proper 21 de febrer del proper any.

  • 6,39£
  • -0,90%

Segons el president del grup financer, Mark Tucker, Flint compta amb una "àmplia i profunda experiència bancària", així com amb un "gran enteniment i respecte pel patrimoni d'HSBC i per la passió de construir un banc per a la propera generació".

"En els propers mesos, abans d'assumir oficialment el càrrec de conseller delegat, estarem treballant estretament per desenvolupar i acordar les accions clau necessàries per assegurar que construïm i millorem l'impuls actual del banc", ha afegit.

Per la seva banda, Flint s'ha mostrat "honrat" per la responsabilitat que se li atorga i "enormement emocionat" per l'oportunitat de dirigir el banc.

"L'entitat està molt bé posicionada de cara al futur, però hem de continuar innovant i accelerant l'objectiu de canvi requerit per satisfer les expectatives dels nostres accionistes, clients i empleats", ha dit el que serà el nou conseller delegat d'HSBC.

Noticias relacionadas

contador