• Ara ha decidit renunciar-hi davant la complexitat tècnica i temporal d'implementar-lo
cbhmhennes

El consell d'administració de la cadena tèxtil sueca Hennes & Mauritz (H&M) ha decidit no seguir endavant amb el pla de reinversió del dividend, plantejat al seu últim informe anual. I ho ha fet, segons ha comunicat la companyia, per la complexitat tècnica i temporal d'implementar aquest pla. En el seu lloc, proposa el pagament d'un dividend en efectiu de 9,75 corones sueques per acció.

En el seu lloc, proposa el pagament als accionistes d'un dividend en efectiu de 9,75 corones sueques per acció

L'informe anual 2016/2017 de la cadena tèxtil sueca assenyalava la intenció del consell d'administració d’H&M d'investigar la possibilitat d'oferir a tots els accionistes de la companyia l'oportunitat de reinvertir el dividend rebut en accions noves d’H&M.

"La investigació ha mostrat que el pla de reinversió seria difícil d'aplicar des d'una perspectiva tècnica i per les limitacions de temps", ha indicat l'empresa, assenyalant que el consell d'administració plantejarà en el seu lloc a la junta d'accionistes d'H&M, que se celebrarà el proper 8 de maig, la distribució d'un dividend en efectiu de 9,75 corones que serà abonat en dos terminis, un a la primavera i un altre a la tardor.

D'aquesta manera, la data prevista per a l'abonament d'un primer tram del dividend, de 4,90 corones, seria el proper 16 de maig, mentre que el segon tram de 4,85 corones seria abonat el 16 de novembre de 2018.

Noticias relacionadas

contador