ep harley-davidson 20180212120013
HARLEY-DAVIDSON

El fabricant nord-americà de motocicletes Harley-Davidson ha cridat a revisió 174.636 unitats al seu mercat local, a causa d'un problema al sistema de frenada, segons ha informat l'empresa a l'Administració Nacional del Tràfic per Carretera dels Estats Units (NHTSA, per les seves sigles en anglès).

  • 43,88$
  • 0,50%

La companyia ha assenyalat que aquesta campanya de revisió afecta motocicletes fabricades entre el 2007 i el 2011, en funció de cada model, i ha assenyalat que algunes unitats podrien experimentar erros en el sistema de frenada, a causa d'un problema amb el líquid de frens.

La multinacional nord-americana va indicar que aquest eventual defecte podria provocar una menor eficàcia al sistema de frenada ABS, de manera que s'incrementaria el risc de patir un accident per part dels usuaris.

Els models afectats per aquesta crida a revisió es troben situats en diferents parts de la gamma de la companyia i entre ells destaquen el Touring, el CVO Touring, el VSRC, el Road King, el Road King Police, el Electra Glide Ultra Classic, el Street Glide, el VROD, el CVO Road King 4, el Night Rod, el CVO Street Glide 2 o el Road Glide Custom, entre d'altres.

Noticias relacionadas

contador