• La companyia ha tancat acords amb Carrefour i El Corte Inglés a nivell nacional i amb cadenes regionals
  • En dos anys Green Cola s'ha consolidat com la segona marca de begudes de cua del sector en vendes
green cola

Green Cola, el refresc de cua elaborat amb stevia, cafeïna natural extreta del gra de cafè verd i aromes naturals, ha tancat acords amb Carrefour i El Corte Inglés a nivell nacional i amb cadenes regionals per estar present en més d'1.500 punts de venda a Espanya i així plantar cara a Coca-cola i Pepsi.

Los refrescos de Green Cola estarán disponibles en los lineales a partir del 1 de agosto en Carrefour y El Corte Inglés

En concret, els refrescs estaran disponibles als lineals a partir de l'1 d'agost en Carrefour i El Corte Inglés, mentre que també ha aconseguit acords amb cadenes de supermercats regionals com Maskom Supermercats (Màlaga), Alimerka (Astúries), Gadisa (Galícia) i Luis Pinya (Jaén).


Green Cola Iberia també ha confirmat el seu salt al canal Horeca, amb el qual espera arribar al 60% del territori nacional. Per a això ha configurat una xarxa de distribuïdors per tot el territori nacional format per cadenes com Disbesa (Madrid, Màlaga, Comunitat Valenciana i Barcelona), Bebalia (Astúries), Burgodist (Burgos), Diprimar (Cantàbria) Carbòniques Alabeses (Àlaba), Zadisa (Saragossa), M. del Toro Garrido (Huelva), Cazalen (Jaén), Gonvador (Biscaia), Melilla Innova (Melilla), Udial (Galícia), Mirandist (Miranda d'Ebre), Hesan (Salamanca i Zamora) o Yimagu (Madrid), que distribueix a 4.300 establiments d'alimentació.

El director comercial de Green Cola Iberia, Luciano Herrera, s'ha mostrat "molt satisfet" amb la resposta que ha tingut el sector de la distribució davant l'arribada d'aquest nou producte. "El nostre pla estratègic d'expansió a escala nacional i regional està tenint uns resultats molt positius, la qual cosa ens permet afirmar que aviat estarem presents en el 100% del territori nacional com la gran alternativa per tots aquells que vulguin gaudir d'un refresc de cua d'una forma natural", ha indicat.

Green Cola es fabrica en la localitat asturiana de Meres després d'aconseguir un acord de producció amb Industrial Zarrazina, una planta embotelladora amb molta experiència en el sector, que produeix per a companyies capdavanteres de gran consum com Fontvella, Schweppes, PepsiCo o Pascual.

The Green Cola Company, fundada en 2014 a Grècia per Periklí Venieri, un executiu de Coca Cola Tria Epsilon, ha tingut una bona acollida al mercat hel·lè des del seu llançament. Així, en dos anys s'ha consolidat com la segona marca de begudes de cola del sector en vendes, amb una quota actual del 12% al mercat de llaunes.

Noticias relacionadas

contador