• Els titulars inscrits que poden exigir a la societat la prestació al seu favor es determinaran el proper dia 13 de desembre.
ep papeleraencenavia
ENCE

El consell d'administració d’Ence Energía y Celulosa ha acordat la distribució d'un dividend de 0,06 euros bruts per acció el proper 14 de desembre, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 3,46€
  • -0,23%

L'import brut aproximat de la remuneració a l'accionista amb aquest dividend arribarà als 14,7 milions d'euros. El dia 11 de desembre serà la data límit en què es negociaran les accions de la societat amb dret a percebre el dividend.

Segons ha informat el consell d'Ence, els titulars inscrits que poden exigir a la societat la prestació al seu favor es determinaran el proper dia 13 de desembre.

Es tracta del segon dividend amb càrrec als resultats de l'exercici 2017 que la companyia reparteix entre els seus accionistes aquest any, en el marc de la nova política de dividends aprovada el passat mes de juliol. Així, Ence ja va distribuir un dividend de 0,061 euros bruts per acció el passat 6 de setembre, equivalent a un import de 14,9 milions d'euros.

La nova política de la companyia comprèn el pagament de dos dividends a compte, un acordat al tancament del primer semestre i un altre, al mes de novembre de cada any, així com un dividend complementari que es proposarà a la junta general ordinària d'accionistes de la societat.

Així, està previst que el consell d'administració de la companyia proposi el repartiment d'un dividend per acció equivalent aproximadament al 50% del benefici per acció obtingut amb càrrec als resultats de cada exercici.

Ence va obtenir un benefici net de 59.500.000 d'euros durant els nou primers mesos de l'any, de manera que va elevar un 183% els guanys del mateix període de l'exercici anterior. La xifra de negoci del grup durant el període de gener a setembre va arribar als 527.400.000 d'euros, fet que suposa un augment del 22,7% respecte als nou primers mesos de 2016.

Noticias relacionadas

contador