• El parc està ubicat a la localitat d’Enriquillo, província de Barahona
  • El client és l'Empresa Generadora d'Electricitat Haina (EGE Haina) i el soci tecnològic en l'operació és l'empresa danesa Vestas
elecnor

Elecnor s'ha adjudicat la construcció clau en mà del parc eòlic Larimar II, a República Dominicana, per un import de 89.100.000 de dòlars, tal com ha informat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). El client és l’ Empresa Generadora de Electricidad Haina (EGE Haina) i el soci tecnològic en l'operació és l'empresa danesa Vestas.

  • 19,54€
  • 0,41%

Elecnor realitzarà tots els processos d'enginyeria, subministrament, construcció i posada en marxa de la nova central eòlica, prevista per novembre de 2019. El parc, situat a la localitat d'Enriquillo, província de Barahona, tindrà una potència de 48,3 megawatts obtinguda de 14 aerogeneradors amb capacitat nominal de 3,45 megawatts.

Elecnor, que desenvolupa activitats a la República Dominicana des del 1985, és un actor principal al sistema de transmissió elèctrica del país, on compta amb un equip de 400 persones. Aquest nou projecte, juntament amb la planta fotovoltaica Quisqueya Solar ja en operació i també construïda per Elecnor, impulsen la companyia com a referent al mercat de les energies renovables al país.

Les accions de la companyia pugen un 0,8% fins a superar els 12 euros.

Noticias relacionadas

contador