• Elecnor comptarà amb Banca March en qualitat d'assessor registrat del MARF
cbelecnor short

Elecnor ha renovat un programa de pagarés multidivisa al Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF) per un import que no podrà superar el límit de 300 milions d'euros, ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 19,25€
  • 0,00%

Per a la decisió de renovar el programa, emmarcat en la seva estratègia de diversificació de les seves fonts de finançament a curt i mitjà termini més enllà de les bancàries tradicionals, el grup va indicar que ha valorat la flexibilitat en els terminis de finançament i un cost inferior al de les fonts alternatives a aquests terminis, i sense cost de disponibilitat.

Per a aquest 'Programa de pagarés Elecnor 2018' la companyia comptarà, com ha estat sent des del primer programa l'any 2014, amb Banca March en qualitat d'assessor registrat del MARF, entitat col·locadora i 'sole lead arranger', que assumeix la funció de assessorament de l'emissor i les d'estructuració i distribució de les emissions entre inversors qualificats.

Mentrestant, l'assessorament legal ha estat encarregat a Cuatrecasas, i Axesor, com a entitat certificada per Esma (European Securities and Markets Authority) que ha estat la responsable d'emetre el certificat de solvència de l'emissor d'acord amb la normativa del MARF.

Amb aquest programa, Elecnor ha assenyalat que disposa d'una font de finançament alternativa al finançament bancari, "amb costos avantatjosos respecte a ella".

El grup ha destacat que l'objectiu és seguir impulsant els seus projectes a les àrees d'enginyeria, desenvolupament i construcció d'infraestructures, energies renovables i noves tecnologies, tant a Espanya com als mercats internacionals.

Noticias relacionadas

contador